GRATIS FRAKT PÅ TAPETPROVER MED RABATTKODEN "PROV24"

Fasadexpert

Vi gör en komplett fasadanalys och du får en fullständig åtgärdsplan.

Våra utbildade fasadexperter har lång erfarenhet av analys av husfasader. De hjälper dig att ta reda på vad huset är målat med för färg, akryl, olja, tjära, slamfärg etc. Detta måste man veta innan man målar om huset så att arbetet sker på ett bra sätt så färgen håller längre.

Så här går det till

En av våra fasadexperter kommer hem till dig och gör en analys. Under analysen så undersöker fasadexperten fasadens skick, om den är skadad eller angripen av fukt och mögel. Efter analysen tar fasadexperten reda på vilken sorts färg fasaden är målad med och sist av allt kulören.

När analysen är klar så görs en åtgärdsplan tillsammans och där går ni igenom vad som ska göras härnäst, åtgärder av skador, fukt etc. Du får även tips och råd på hur du kan måla samt kulörhjälp.

Få kontakt med våra experter via formuläret till höger eller ring in till oss!

Kostnad: 1995 :-

Boka fasadexpert

Är det dags att börja måla? Kom in och prata med oss experter i butiken. Vi kan hjälpa till med beräkning av åtgång färg, verktyg och tillbehör.

Skulle du vilja ha hjälp med färgsättning av fasaden kan du boka tid med vår Färgsättare.

Och vill du ha hjälp med själva utförandet kan vi hjälpa dig att hitta en målare tack vare Hantverkshjälpen.

glöm inte prenumerera på vårt nyhetsbrev för inspiration, personliga rabatter och för att få reda på våra kampanjer innan alla andra!