Allmänna villkor

Vi levererar endast inom Sverige.

Köp & Priser

Angivna priser är inklusive moms.

Tapetprov:

Ca. A4. Beställ gärna ett prov för att vara säker på färg och struktur innan du beställer tapeter. Storlek på prov varierar, oftast är de i A4-storlek, men det kan också vara ett mindre prov.

Endast 1 prov på specifik tapet går att köpa per hushåll. Att lägga flera beställningar med samma prover efter varandra kommer att stoppas.

Ångerrätt:
Distanshandelslagen ger dig möjlighet att ångra ett köp inom 14 dagar, gäller ej tapetprover. Ångerrätten börjar gälla den dag du tar emot varan. Returfrakten betalar du själv. Förseglade produkter ska returneras i obruten förpackning, övriga produkter har du rätt att öppna för att kontrollera varans funktion. Dock gäller att varan hålls i väsentligen oförändrat skick. Varorna returneras till Måleributiken, Drottningholmsvägen 175, 16753 Bromma. Ångerrätten är inte tillämplig för företag.

Då beställningsvaror tas hem speciellt för dig måste vi tyvärr ta ut en avgift om du väljer att avboka din beställning. Detta för att täcka våra kostnader för arbetet med att returnera varan till leverantören samt portot för detta. Kostnaden för retur av beställningsvaror är för närvarande 149:-. Du meddelar oss om returen på kassa.alvik@maleributiken.se, ange ångerrätt samt ordernummer.
Du får endast pengarna tillbaka om du returnerar samtliga tapeter av samma artikelnummer.

Betalsätt/Betalning;
Faktura – Klarna:
Betalning 30 dagar/netto. Påminnelseavgift 50 kr + dröjsmålsräntan.
Fakturaavgift är för närvarande 29 kr.

Kortbetalning:
Du kan betala med följande kort; Visa, Mastercard. Vi använder oss av Dibs Nordens ledande leverantör av betaltjänster, som är en säker betalningslösning som krypterar känslig information om konsumenternas kortuppgifter vid transaktionstillfället samt har säkerställda rutiner för hur vi hanterar konsumenternas kort- och personuppgifter efter transaktionen.

Återbetalning:
Ev. återbetalning görs i första hand till ditt bankkonto, personkonto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 14 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

Upphovsrätt:
Bilderna på produkterna som visas på www.maleributiken.se ägs av Måleributiken och får inte användas av annan part utan tillstånd.
Bilderna är skyddade enligt upphovsrättslagen.

Reklamation:
Alla reklamationer (skadade/ felaktig vara) bör göras inom skälig tid efter mottagen leverans.
Måleributiken i Alvik
Drottningholmsvägen 175
167 53 Bromma.
Du betalar frakten och får summan tillbaka när vi mottagit din retur. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar.
För smidigast hantering meddela oss ditt ordernummer.
Frakt:
Alltid fri frakt inom Sverige, gäller en gång per försändelse.

Leverans & leveranstider:
Vi levererar alltid ordern så snabbt som möjligt. Leveranstider står på respektive produkts informationsblad. Du som konsument har rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny föreslagen leveranstid vid eventuell försening. Prover skickas från butiken och har en leveranstid på ca 1-3 arbetsdagar.

Fel prissättning samt slutförsäljning:

Vi reserverar oss mot skrivfel, prisändringar och slutförsäljning som kan uppstå trots kontinuerlig uppdatering av www.maleributiken.se

Sekretess:
Måleributiken kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.
Måleributiken kommer att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer i en eventuell tvist.

Måleributiken ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.