GRATIS FRAKT PÅ TAPETPROVER MED RABATTKODEN "PROV24"

Beställa tapetprov

Att beställa tapetprover är ett enkelt och prisvärt sätt att försäkra sig om att man väljer rätt tapet för sitt hem. Det kan vara svårt att föreställa sig hur en viss tapet ser ut på en större yta eller i olika belysning, men med tapetprover kan du enkelt se hur tapeten ser ut i ditt eget hem och i olika rum.

Välj ut de tapeter du gillar och beställ tapetprover enkelt här på vår hemsida. Vi erbjuder alltid gratis frakt på våra tapetprover. Vi rekommenderar att beställa några olika tapetprover för att enklare avgöra vad som passar just ditt hem. När du har mottagit dina tapetprover, placera dem på väggen och i olika rum för att se hur de ser ut i olika ljusförhållanden. 

När du testat och bestämt vilken tapet som passar just ditt hem kan du enkelt beställa hem tapeten i önskat antal tapetrullar från vår webbshop eller komma in till oss i butiken i Alvik.

Vi brukar säga att beställa tapetprover är en billig försäkring mot fel val. Genom att först beställa tapetprover kan du försäkra dig om att du väljer rätt tapet för ditt hem eller projekt. Så tveka inte att beställa dina tapetprover idag och se hur de ser ut i ditt eget hem innan du bestämmer dig. 
tapetprov
testa tapetprov
beställ tapet online
butik i alvik

Så här enkelt är det att beställa tapetprover

Beställ tapetprover.

Se och jämför dina tapetprover hemma i lugn och ro.

Beställ tapeten här på webben.

Eller kom in till oss i butiken i Alvik.

Såhär enkelt är det att beställa tapetprover

tapetprov

Beställ tapetprover med fri frakt.

testa tapetprov

Se och jämför dina tapetprover hemma.

beställ tapet online

Beställ tapeten här på webben.

butik i alvik
Eller kom in till oss i butiken i Alvik.