Välja tapet!


I vår butik kan du välja bland tusentals tapeter från olika leverantörer. Kom in till oss och bläddra bland de tapetkollektioner som passar dig. Eller varför inte kika på vårat stora utbud på lagertapeter.

Några tips för att underlätta dina val:
Välj det mönster man faller för först, där det helt enkelt  känns rätt i magen. Att samtidigt välja något som “är ens stil” och som också harmoniserar med de andra rummen.
En bra regel är att alltid välja toner som stämmer överens med sina egna preferenser samt de andra rummen i hemmet, på så vis skapas en trevlig harmoni och en röd tråd i ditt hem.
Om man fortfarande känner sig osäker på vilken tapet man skall sätta upp, tveka aldrig att fråga oss i butiken vi vägleder dig rätt i dina val så du kan känna dig trygg.

Låt inte rädslor styra, tänk på att man absolut kan tapetsera alla väggar i rummet, vilket skapar en mjukare känsla med ett ombonat intryck.
Ett sista tips: Våga!

Hos oss kan du köpa med dig prover från dom tapeter som vi har hemma i hyllan, annars är det bara att låna så många böcker man vill och orkar bära.
I vår webshop >>  kan du dessutom köpa tapeter online med fri frakt och snabb leverans!

William Morris!


Företaget Morris & Co. har tagit sitt namn från designern William Morris, som på 1860-talet började designa tapeter, som senare gjordes för hand av Jeffrey & Co. i London. William Morris gjorde i samarbete med flera andra designers extremt spektakulära tapeter med komplexa rytmer och rörelser som fångade naturens slumpmässighet och symmetri.

William Morris mönster används fortfarande idag, både på tapeter och som inspiration för tapeter, och produceras i England med speciella tekniker så att de påminner om de gamla, handgjorda tapeterna. Några av favoriterna från arkiven får en modern twist av Morris & Co., och andra bakgrundsbilder får nytt liv så att de kan bli en klassiker i framtiden. En del av William Morris textilier har överförts till tapeter och gjorts med tekniker som ger en fin struktur och en akvarelleffekt som William Morris använde.

Vi har valt ut några favoriter kika här om du vill se alla aktuella tapeter >>

Designers Guild!


Designers Guilds tapeter är perfekta val för att ge ditt hem en helt ny och fräsch makeover. Företagets Designers Guild har funnits sedan 1970 med sitt huvudkontor i centrala London. Tricia Guild har grundat företaget, hon är starkt engagerad i utvecklingen av sitt varumärke Designers Guild, som nu säljer plädar, kuddar, textilier, färg, möbler och inte minst tapeter.

Designers Guilds tapeter, är bl.a. inspirerad av naturen med sina överdådiga rosor och fåglar, som nu finns representerade i mer än 40 länder. Designers Guilds tapeter har både 2010 och 2011 nominerats till Elles pris som det bästa brittiska varumärket. Designers Guild tapeter är för alla smaker, oavsett om du vill ha neutrala nyanser eller levande färger. Det finns ett brett urval av tapeter i denna vackra samling, så vad du än vill ha på dina väggar, det finns definitivt något för dig.

Vi har valt ut några favoriter kika här om du vill se alla aktuella tapeter >>

Casamance!


Det franska varumärket Casamance levererar sofistikerade och moderna tapeter till hela världen varje dag. Deras enkla elegans återspeglas i deras vackra och tidlösa samling tapeter, som alltid har fantastiska motiv i noggrant utvalda nyanser. Casamance designar tapeterna med stor kärlek för både uttryck och kvalitet, vilket resulterar i tapeter som lyfter in mönstret och som ger rummet en varm och lugnande atmosfär.
Designen bakom Casamance arbetar med stor passion för att skapa en känsla av välbefinnande snarare än en produkt. Harmonin mellan grafik och färger har ett tidlöst och klassiskt uttryck som kommer att ge en touch av fransk elegans till alla rum.

Vi har valt ut några favoriter kika här om du vill se alla aktuella tapeter >>

Cole & Son!


I Cole & Sons stora utbud av tapeter finns det något för alla. Cole & Son mönster har många olika uttryck, oavsett om du är ute efter nordisk stil i dämpade nyanser, brittiska klassiker eller exotiska djur med afrikanska undertoner, så har Cole & Son en tapet för dig.

När du väljer mönster från Cole & Son garanteras du alltid unik design och kvalitet i en egen klass. Den kreativa designstudion ser till att leverera väl genomtänkta mönster, där inget lämnas åt slumpen. Ibland finns inspiration i deras egna stora arkiv, andra gånger skapas samlingar i samarbete med kända designers.

Vi har valt ut några favoriter kika här om du vill se alla aktuella tapeter >>