Mattan, en inredningsdetalj man lätt glömmer bort

När man inreder ett rum eller ett helt hem så är det inte ovanligt att man lämnar valet av matta till allra sist. Prova istället att ha exempelvis sovrumsmattan som utgångspunkt och inred resten av sovrummet med färg och tapet utifrån ditt mattval. Det kan bli ett spännande sätt att inreda och kommer kanske hjälpa dig att hitta fram till en ny stil, tänk bara på att ju större mattan är desto mer intensivt kommer dess färger att framträda i rummet.

Hos oss hittar du såväl sisalmattor, ullmattor och vackra mattor i viscose som härligt mönstrade exklusiva designermattor. Måttbeställ eller köp efter färdigt mått. I vår butik kan du se hela vårt utbud och vi har även alltid ett urval av mattor  på lager.

Morris&Co

Om du är en av oss som har fallit för fantastiska William Morris, då är de här mattorna något för dig. Komplettera dina tapeter med de klassiska mönstren som här återkommer i vackra, väl valda färger på tjocka fina ullmattor.

Designers Guild

Hos Designers Guild hittar du lyxigt handtuftade mattor i  bla bambuviskos med stora vackra blommor, eleganta geometriska mönster eller subtilt randiga, vilka kompletteras av ett brett utbud av enfärgade mattor med spännande strukturer i myriader av kulörer och toner. Alla mattor finns i flera storlekar och de enfärgade går att beställa i egna mått.

ROMO

Vårt populära tygmärke ROMO är ett världsledande företag inom inredningstextil som skapar alla sina mönster själva, precis som ett modehus. Nu har designteamet använt ett urval av de textila mönstren och förvandlat dem till lyxiga handtuftade och vävda mattor.

Villa Nova

Tidsenliga textilier för en modemedveten och yngre publik hittar du hos Villa Nova, vilka bland annat har ett bra bassortiment för möbler, men i kollektionerna finns även sköna retromönster med 50-talskänsla och lekfulla färgkombinationer. Nu återfinns en del av de härliga mönstren som mattor i både vävt och handtuftat.

JAB

Hos JAB hittar du enfärgade mattor i massor av kulörer, hög kvalitet i olika struktur och tjocklek.  Du beställer precis i den storlek och form som du önskar, en gångmatta i sisal eller en skön heltäckningsmatta i ull. De formskärs och kantas helt efter dina önskemål, med band eller langeteras i matchande ton eller kontrasterande färger.

Christian Lacroix

Experience the wonderfully exciting world of Christian Lacroix couture translated into a beautiful collection of luxurious and sublime rugs. The Lacroix approach to design is to tell unique and memorable to fulfil a unique vision for your home. The range of eccentric rugs developed by Christian Lacroix promise incomparable designs with the finest of finishing.