Mattan, en inredningsdetalj man lätt glömmer bort


När man inreder ett rum eller ett helt hem så är det inte ovanligt att man lämnar valet av matta till allra sist. Prova istället att ha exempelvis sovrumsmattan som utgångspunkt och inred resten av sovrummet med färg och tapet utifrån ditt mattval. Det kan bli ett spännande sätt att inreda och kommer kanske hjälpa dig att hitta fram till en ny stil, tänk bara på att ju större mattan är desto mer intensivt kommer dess färger att framträda i rummet.

Hos oss hittar du såväl sisalmattor, ullmattor och vackra mattor i viscose, härligt mönstrade exklusiva designermattor. Måttbeställ eller köp efter färdigt mått. Hos oss kan du se hela vårt utbud och vi har även alltid ett urval av mattor på lager.

William Morris


Om du är en av oss som har fallit för fantastiska William Morris, då är de här mattorna något för dig. Komplettera dina tapeter med de klassiska mönstren som här återkommer i vackra, väl valda färger på tjocka fina ullmattor i hög kvalitet.

Designers Guild


Hos Designers Guild hittar du lyxigt handtuftade mattor i bl.a. bambuviskos med stora vackra blommor, eleganta geometriska mönster eller subtilt randigt, vilka kompletteras av ett brett utbud av enfärgade mattor med spännande strukturer i myriader av kulörer och toner. Alla mattor finns i flera storlekar och de enfärgade går att beställa i egna mått.

ROMO


Vårt populära tygmärke ROMO är ett världsledande företag inom inredningstextil som skapar alla sina mönster själva, precis som ett modehus. Nu har designteamet använt ett urval av de textila mönstren och förvandlat dem till lyxiga handtuftade och vävda mattor.

Villa Nova


Tidsenliga textilier för en modemedveten och yngre publik hittar du hos Villa Nova, vilka bland annat har ett bra bassortiment för möbler, men i kollektionerna finns även sköna retromönster med 50-talskänsla och lekfulla färgkombinationer. Nu återfinns en del av de härliga mönstren som mattor i både vävt och handtuftat.

JAB


Hos JAB hittar du enfärgade mattor i massor av kulörer, hög kvalitet i olika struktur och tjocklek. Du beställer precis i den storlek och form som du önskar, en gångmatta i sisal eller en skön heltäckningsmatta i ull. De formskärs och kantas helt efter dina önskemål, med band eller langeteras i matchande ton eller kontrasterande färger.

Christian Lacroix


Christian Lacroix design är unik, färgstark och barock. Hans mönster är dynamiska och uttrycker hans kärlek till färg. Christian Lacroix mattor ger ett varmt intryck och passar i hemmets alla rum.

Senaste från Designers Guild och Christian Lacroix

Kom in till oss och se Designers Guild/Christian Lacroix läs mer >> underbara utbud av härliga mattor. Dekorativa mattor som ger värme och stil. Från blommiga motiv och grafiska mönster till ränder och enfärgade i flera nyanser och utförande. Hos oss hittar du dessa underbara dekorativa mattor som tillför stil och glamour till dina rum. Välj bland olika material – lyxig handtuftad ull eller glansig bambuviskos till slitstark ull och ullblandningar. Vi hjälper dig och förskönar ditt hem! Varmt välkommen!