Inredningsdetaljer


Butiken är full av inredningsdetaljer, hos oss hittar du alltid en spännande blandning av inredning. Välkommen till vår inredningsavdelning en trappa upp. Här finner du även textilier, mattor, tapeter, lampor, trägolv och färg från Farrow & Ball samt en hel del annat fint till ditt hem.

Några av våra märken:

Inredning från danska Hübsch >> elegant och vackert i sin enkelhet.
Hübsch är ett danskt företag som har uppmärksammats av medvetna och designintresserade. Hübsch produkter kombinerar industriella influenser med nordisk möbeltradition. Hübsch tar upp tidlösa inredningsklassiker sida vid sida med nya designalster och vintage, allt presenterat med ambitionen att skapa något nytt och inspirera.

Inredning från danska Cozy Living>>
Cozy Living Copenhagen är en spirande varumärke som fokuserar på mysiga interiörer. Cozy Living betyder helt enkelt ”mysig livsstil” och utgörs av unika produkter, designer möbler och trendiga objekt som är enastående i både utseendet och känslan.
Behöver du fräscha till där hemma? Mixa och matcha en eller fler produkter från Cozy Living och din inomhusmiljö kommer snart bli transformerat till en mysig oas.
Allt hos Cozy Living är designat med tanken i sina nordiska rötter, där material och det estetiska ligger i fokus. Handgjorda detaljer, mjuka textiler och spännande texturer som inspireras av naturen ligger också centralt.