Upptäck möjligheter med tyg

Välkommen till vår tygavdelning

Ofta är det just valet av textilier och möbeltyg som får allt att falla på plats. Som knyter samman inredningen eller ger din fåtölj det rätta uttrycket. Det skall kännas skönt att komma hem. Textilier gör mycket för helhetskänslan. Hos oss finner du ett brett och välsorterat sortiment av tyger. Vi har underbara inredningstyger från dom flesta kända varumärken: Designers Guild, Ralph Lauren, Osborne & Little, Romo, William Morris, GP & J Baker m.fl. Vi lyssnar till dina behov och hjälper dig att ta fram rätt färg, funktion, kvalitet mm. Behöver du mer omfattande hjälp går det alltid att boka med en av våra diplomerade färgsättare. Vi älskar att vägleda dig till den perfekta lösningen för just ditt hem. Färgsättning i butik 850 kr/timme.

Dessutom har vi massor av härliga kuddar och mysiga plädar! Kanske något för dig som inte vill sy själv.

Vi erbjuder även sömnadstjänst hör av dig till butiken för mer information.

Prisexempel sömnad: (exkl. tyg)
Gardinlängd ofodrad, ca 140 cm bred: 490kr/st.
Gardinlängd, mörkläggningsfodrad ca 140 cm bred: 1100kr/st.
Gardinlängd, tunt tyg 300 cm bred: 620kr/st.

Leveranstider:
Tyger tar normalt 1-3 veckor till butiken.
Sömnad vanligtvis 2-3 veckor ytterligare.

Mattor

När man inreder ett rum eller ett helt hem så är det inte ovanligt att man lämnar valet av matta till allra sist. Prova istället att ha exempelvis sovrumsmattan som utgångspunkt och inred resten av sovrummet med färg och tapet utifrån ditt mattval. Det kan bli ett spännande sätt att inreda och kommer kanske hjälpa dig att hitta fram till en ny stil, tänk bara på att ju större mattan är desto mer intensivt kommer dess färger att framträda i rummet.
Hos oss hittar du såväl sisalmattor, ullmattor och vackra mattor i viscose, härligt mönstrade exklusiva designermattor. Måttbeställ eller köp efter färdigt mått. Hos oss kan du se hela vårt utbud och vi har även alltid ett urval av mattor på lager.

Designers Guild

Hos Designers Guild hittar du lyxigt handtuftade mattor i bl.a. bambuviskos med stora vackra blommor, eleganta geometriska mönster eller subtilt randigt, vilka kompletteras av ett brett utbud av enfärgade mattor med spännande strukturer i myriader av kulörer och toner. Alla mattor finns i flera storlekar och de enfärgade går att beställa i egna mått.

ROMO

Vårt populära tygmärke ROMO är ett världsledande företag inom inredningstextil som skapar alla sina mönster själva, precis som ett modehus. Nu har designteamet använt ett urval av de textila mönstren och förvandlat dem till lyxiga handtuftade och vävda mattor.

Christian Lacroix

Christian Lacroix design är unik, färgstark och barock. Hans mönster är dynamiska och uttrycker hans kärlek till färg. Christian Lacroix mattor ger ett varmt intryck och passar i hemmets alla rum.

Villa Nova

Tidsenliga textilier för en modemedveten och yngre publik hittar du hos Villa Nova, vilka bland annat har ett bra bassortiment för möbler, men i kollektionerna finns även sköna retromönster med 50-talskänsla och lekfulla färgkombinationer. Nu återfinns en del av de härliga mönstren som mattor i både vävt och handtuftat.

JAB

Hos JAB hittar du enfärgade mattor i massor av kulörer, hög kvalitet i olika struktur och tjocklek. Du beställer precis i den storlek och form som du önskar, en gångmatta i sisal eller en skön heltäckningsmatta i ull. De formskärs och kantas helt efter dina önskemål, med band eller langeteras i matchande ton eller kontrasterande färger.

Golvabia

I Golvabias breda sortiment finns mattor för alla tycken, från stramt och sobert, till vågat och personligt! Beställ din matta efter valfri form och mått, vi levererar mattan efter dina önskemål, heltäckande eller måttanpassad. Ange bredd x längd. Eller diametern om det gäller en rund matta.