nästa gång du ska måla om

tänk rost, betong, metallic och marmor

Med IRONic, Archi+ Concrete, Dune och Mirror skapar du dekorativa ytor och ger helt nya intryck. Tänk känslan av rost, betong metallic och marmor. Tillsammans med ljus och inredning skapar de unika miljöer och väcker dina sinnen till liv. Du skapar väggar som berör.

Ytor att betrakta och uppleva.

farrow & ball

Ett härligt nytillskott i butiken, fantastiskt vackra färger från engelska Farrow&Ball!

Vi har sedan många år sålt de fina blocktryckta tapeterna och är glada att nu även kunna erbjuda de pigmentrika och miljövänliga färgerna i såväl väggfärg som snickeri- och golvfärg.

Välkommen in till oss och titta, du har hela 132 härliga kulörer att välja bland! Leveranstid är ca 14dgr, men vi har en del hemma på hyllan. Och självklart finns det provburkar att börja med!

Läs mer om Farrow & Ball här!

designers guild

Välkommen in i Designers Guilds underbara färgvärld!

Som första butik utanför de brittiska öarna är vi stolta att få lägga till Designers Guilds färger i vårt sortiment. Den vackra och väl genomtänkta färgkartan består av 154 kulörer framtagna för att lätt kunna matcha tapeter och tyger i alla deras märken; Designers Guild, Ralph Lauren, Christian Lacroix och William Yeoward. Här hittar du mjuka fina neutrala toner såväl som de härliga kraftfulla kulörer som Designers Guild är kända för. Serien består av en helmatt väggfärg, halvmatt snickerifärg och golvfärg. Leveranstid är ca 14dgr, men vi har en del hemma på hyllan. Och självklart finns det provburkar att börja med!